4 tapaa tietää, että Yukonin on läsnä kyseisessä paikassa

Kokemus kullan etsimisestä voi olla erittäin hauska ja palkitseva. Yksi parhaista paikoista aloittaa etsintä on alueilla, missä oli ennen vanhaan kaivostoimintaa, kuten Yukonin kultakaivosalue. Vanhan ajan kaivostyöläiset ovat jättäneet joitain selviä vihjeitä kaivoksestaan ​​ja kaivauksestaan, mutta saatat joutua etsimään niitä.

Monissa näissä kaivoksissa on edelleen kultaa nykyäänkin, ja uuden tekniikan, työkalujen ja laitteiden käyttöönoton ansiosta löydämme aiemmin löytämättä jääneen kullan. Varmista, että tiedät merkit, ennen kuin kuulet jonkun huutaen “Seis! Olet astumassa Yukonin kultakaivosalueelle! “Tässä on joitain tärkeimpiä vinkkejä kullan etsimiseen kaivosalueelta:

1.      Maaperän leikkaukset

Maaperän leikkaaminen tarkoittaa kaivannon rakentamista maahan. Kapeat kaivannot kaivettiin soran ja veden kuljettamiseksi sulkurasiaan. Sulkurasia erotti sitten suuren osan kultaista näistä muista elementeistä. Kulta, joka pääsi läpi tästä laatikosta, löytyy edelleen näistä kaivannoista tänään, minkä vuoksi ne ovat loistava paikka aloittaa haku.

2.      Kivikasat

Kaivostoimintaa suoritetaan usein vaikeissa maastoissa. Kaivoksen ympäröivä maaperä on usein jyrkkä ja kapea. Tämä tarkoitti, että kaivostyöläisillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin siirtää kiviä tieltään, kun he etsivät kultaa. Kaivostyöläiset joutuivat kasaamaan kiviä etsimänsä veden viereen saadakseen tarpeeksi tilaa.

Toisinaan saatat huomata käsittelemätöntä soraa kivikasan alla. Sinun tulisi pitää silmällä tilanteita, joissa kiviä on kasattu soralle eikä suoraan kallioperän päälle. Kulta voi olla piilossa näillä alueilla.

3.      Lammet ja padot

Useimmilla pienimuotoisilla maaperän sulkemista tekevillä yrityksillä ja joillakin vielä suuremmilla hydraulisilla kaivostoiminnoilla ei ollut varaa kuljettaa vettä pitkiä matkoja. Tämä johti heidät rakentamaan pienempiä lampia lähelle varastoiaan vettä. Jos löydät tällaisen lammen lähellä tunnettua kaivosta, tiedät, että kultaa todennäköisesti löytyy sieltä.

4.      Alueella on jo tehty kaivauksia

Nykyaikaiset kaivostyöläiset, joilla on käytössään metallinpaljastimet, ovat huomanneet, että heidän on kaavittava soran ylin kerros löytääkseen alapuolelta parempia maaperän ja soran alueita. Siirtämällä maa-ainesta, he jättävät polun etsinnöilleen. Monilla näistä alueista kannattaa etsiä uudelleen varmistaakseen, ettei kultaa ole jäänyt huomaamatta.

Näitä merkkejä ympäröivät alueet ovat myös loistava paikka etsiä. Monet näistä etsityistä alueista ovat nyt kasvaneet umpeen, joten niiden löytäminen voi vaatia vähän etsiväntyötä. Google Earthin käyttäminen satelliittikuvan löytämiseen on loistava tapa havaita näitä alueita kauempaa.

Sinun tulisi myös etsiä avoimia alueita kaivoksen sisältä. Se on alue, josta kaivostyöläiset ovat poistaneet kultasuonen materiaalin. Nämä alueet on yleensä helppo havaita, koska ne ovat kooltaan suuria. Täältä etsiminen on loistava valinta, koska tiedät jo ennalta, että suonessa on ollut riittävästi kultaa, jotta se olisi kaiken sen arvoinen. Näiden avoimien kohtien lähelläkin olevat alueet ovat usein myös melko tuottavia.

Jotkut yllä luetelluista merkeistä voivat olla hyödyllisiä indikaattoreita siitä, että kultaa on (tai on ollut) kyseisessä paikassa, mutta sinun on muistettava, että mikä toimii hyvin yhdellä alueella, ei välttämättä toimi yhtä hyvin toisella. Tällä hetkellä ei ole yhtä indikaattoria kullan läsnäolosta, joka toimisi saman lailla ympäri maailmaa. Miksi et vain menisi ulos ja antaisi kullanhuuhtelulle mahdollisuuden? Et koskaan tiedä mitä saatat löytää.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *