Paras nykyaikainen GPS veneilyyn, joka ohjaa nykypäivän tutkimusmatkailijoita

Yhä useammat ihmiset viettävät aikaa merellä oikeista syistä. Merellä on paljon seikkailuja käymättä, ja erityisesti veneilystä on tullut suosittu harrastus ja se houkuttelee myös paljon uusia harrastajia. Vielä tärkeämpää on, että aktiviteetti on myös yhä helpommin saavutettavissa.

Jos haluat ottaa meriseikkailusi vakavammin, sinulla on oltava oikea työväline. Yksi pakollisista vempaimista on merenkäynnin GPS, ja on olemassa erittäin houkuttelevia GPS-laitteita.

Se on pikemminkin haaste kuin etu. Jos sinulla on enemmän vaihtoehtoja, oikean löytäminen voi olla hankalaa. GPS:n uusin tekniikkaa voi seurata näiden tarkkojen työkalujen avulla. Tämä osto-opas auttaa sinua uusimmissa tehtävissäsi ja seikkailuissasi purjeveneelläsi.

Garmin Striker 4

Garmin on brändi, jonka kuulet paljon etsiessäsi veneilyn GPS-käsilaitteita, ja aloitamme tämän osto-oppaan Garmin Striker 4:lla. Striker 4 yhdistää GPS:n kaikuluotaimeen, mikä tekee laitteesta täydellisen kalastusretkille.

Veneilyn GPS-ominaisuudet ja laitteen sisäänrakennettu CHIRP-kaikuluotainanturi ja GPS-siru tarkoittavat, että Striker 4 voi tuottaa selkeät merkinnät vedenalaisesta rakenteesta ja poikkeavuuksista. Kun Garmin Striker 4 opastaa sinua, on helppo tutustua uusiin alueisiin veneillessäsi.

Garmin GPSMAP 78

Jos et tarvitse Striker 4:n tarjoamia kalanetsintäominaisuuksia, Garmin GPSMAP 78 on juuri sinulle sopiva laite. Tämä on veneilyyn tarkoitettu GPS-käsilaite, joka tarjoaa kaikki perusominaisuudet tekemättä laitteesta liian vaikeaa käyttää.

Saat silti Garminin luotettavan GPS-sirun ja terävän 2,6 tuuman näytön, mutta tässä sinun ei tarvitse maksaa niistä ominaisuuksista, joita et tarvitse. GPSMAP 78:aan kuuluu myös muotoilu, joka tekee laitteesta vedenpitävän; se jopa kelluu, jos pudotat se vahingossa veteen, mikä tekee siitä arvokkaan valinnan.

Garmin GPSMAP 78sc

GPSMAP 78:lla on isoveli, joka tunnetaan nimellä 78sc. Tämäkin on kykenevä Garminin GPS-käsilaite, joka tekee sinusta kapteeni Cookin ja hänen perintönsä arvoisen merimiehen. Hanki tämä laite ja se tulee olemaan tärkeä navigointityökalu veneilymatkoillesi.

GPSMAP 78sc: n avulla voit merkitä meripisteitä, ja siellä on hätäpainike ”mies yli laidan”, joka merkitsee kyseisen paikan välittömästi. Kuten aiemmin mainittiin, laite on täydellinen, kun olet lähdössä seikkailuihin, kuten Kapteeni Cook konsanaan.

Humminbird HELIX 5

Viimeisenä, mutta ei varsinkaan vähäisimpänä, meillä on Humminbird HELIX 5, laite, jossa on – kuten nimestä voi päätellä – 5 tuuman näyttö. Tämä ei ole kädessä pidettävä laite, mutta se on silti riittävän kompakti mukana kannettavaksi, kun sitä tarvitset. Se sopii mukavasti ruorin päällä tai veneen kannella.Suurempi näyttö varmasti auttaa. Koska Humminbird käyttää myös CHIRP-anturia, saat myös yksityiskohtaiset lukemat merenpohjasta. Jos olet suuntaamassa useampiin meriseikkailuihin, tämä – ja muut tässä osto-oppaassa arvostelemamme laitteet – ovat täydellinen kumppani sinulle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *